Лизинг

Вариант 1 за лизинг


ЛИЗИНГ БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНА ВНОСКА НИСКА ЛИХВА СЪС СРОК ДО 8 ГОДИНИ И ОТГОВОР ДО 1 ЧАС от партньора на КарсБГ 11 ЕООД БНП ПАРИ БА лични финанси - Антонио Ряхов 0879 997 526. Изберете си автомобил от сайта ни и се обадете за оферта за лизинг.
Лизингов калкулатор 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Вариант 2 за лизинг

UpLease Тук може да направите схема спрямо вашите желания и да се възползвате от специалните предложения за клиенти на нашата фирма. Изисква се поне 25% първоначална вноска, като периодът го определяте Вие.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Вариант 3 за лизинг

Вариант БЕЗ ПЪРВО3НАЧАЛНА ВНОСКА !!! Изисква се чисто Ц.К.Р!
ЛИЗИНГ БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНА ВНОСКА  с  4,8 % годишно оскъпяване, като колата веднага се прехвърля на ваше име и лизингът е до десет години през нашата банка партньор  ПариБа и УниКредитБулбанк. За да кандидатствате е нужно само да представите лична карта в офиса ни и до 2 часа ще получите отговор.
Как се случват нещата: ще Ви одобрим до 24 часа за лизинга, който ще изберете. Имаме готови регистрирани коли или нерегистрирани, за които е необходимо до 48 часа, за да ги регистрираме. След като изберете кола и ви одобрим до 2 ч. може да вземете Вашата кола. Кои са допълнителните задължителни разходи: Застраховка, каско и Гражданска отговорност, Регистрация в КАТ (ако е необходимо - 100лв). Такса разглеждане на кредит, пътен данък. Необходими документи: лична карта, шофьорска книжка, свидетелство за съдимост и справка от КАТ за липса на неплатени глоби. 
=======================================================================================================


Вариант 4 за лизинг - Оперативен лизинг наем

Оперативният лизинг е услуга, даваща куп предимства на бизнеса. Това е вид дългосрочен наем на автомобил, който ви дава възможност да планирате своите разходи, заплащайки фиксирани месечни вноски. Придобиването става на остатъчна стойност от трето лице. В цената може да бъдат включени и консумативи и застраховката на колата. За стартирането се изисква 30% гаранционен депозит от цената на колата, месечната вноска се договаря според изискванията на КарсБГ 11 и клиента за оперативен лизинг.  

Моментален лизинг за Киа или Хюндай срещу лична карта и шофьорска книжка! Без доказване на доходи и с влошено ЦКР, одобрение до 24ч. Срещу минимум 50% първоначална вноска получавате веднага избраната от вас кола! Отделно се плащат разходи по регистрация и застраховки. Месечни вноски се изчисляват върху 14% годишна лихва. Лизингът за таксита е с 20% годишна лихва, бояисването на колата е за сметка на купувача. Максимален срок 18м. Лизингът е Оперативен.