Лизинг

Вариант 1 за лизинг

ЛИЗИНГ БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНА ВНОСКА НИСКА ЛИХВА СЪС СРОК ДО 8 ГОДИНИ И ОТГОВОР ДО 1 ЧАС от партньора на КарсБГ 11 ЕООД БНП ПАРИ БА лични финанси - Антонио Ряхов 0879 997 526. Изберете си автомобил от сайта ни и се обадете за оферта за лизинг.
Лизингов калкулатор натиснете тук. 
===============================================================================================================

Вариант 2 за лизинг

Моментален лизинг за Киа или Хюндай срещу лична карта и шофьорска книжка
! Без доказване на доходи и с влошено ЦКР одобрение до 24ч. Срещу минимум 30% първоначална вноска получавате веднага избраната от вас кола! Отделно се плащат разходи по регистрация и застраховки. Месечни вноски се изчисляват върху 12% годишна лихва . Максимален срок 3 години. Лизинга е от „КРЕДИТНА КЪЩА ЕВРОКОМЕРС“ ЕООД телефон за връзка 0877991992 - Юлиан.
Примерна лизингова схема за кола с цена 30000лв.
ОФЕРТА

За закупуване на лек автомобил
Цена 30 000 лева
Първоначална вноска 9 000 лева
Остатъчна стойност 21 000 лева
Годишно оскъпяване 12 % - 2520 лева на година
Примерен план за 3 години
Изцяло оскъпяване 7560 лева
Общо сума за плащане 28 560 – 36 вноски по 793,33 лева
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Вариант 3 за лизинг

   
Вариант БЕЗ ПЪРВО3НАЧАЛНА ВНОСКА !!! Изисква се чисто Ц.К.Р !

 ЛИЗИНГ БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНА ВНОСКА   с  4,8 % годишно оскъпяване, като колата веднага се прехвърля на ваше име и лизинга е до десет години през нашата банка партньор  ПариБа и УниКредитБулбанк. За да кандидатствате е нужно само да представите лична карта в офиса ни и до 2 часа ще получите отговор.
Как се случват нещата : ще ви одобрим до 24 часа за лизинга , който ще изберете имаме готови регистрирани коли или не регистрирани за които е необходимо до 48 часа за да ги регистрираме , след като изберете кола и ви одобрим до 2 часа може да вземете вашата кола . Кои са допълнителните задължителни разходи : Застраховка , каско и Гражданска отговорност , Регистрация в КАТ / ако е необходимо/ 100лв. Такса разглеждане на кредит , пътен данък . Необходими документи . Лична карта , Шофьорска книжка , свидетелство за съдимост и справка от кат за липса на неплатени глоби . За повече информация за налични автомобили и цени посетете сайта ни www.carsbg11.com
======================================================================================================
=

4.ОПЕРАТИВЕН ЛИЗИНГ - НАЕМ

В този случай колата може и да не бъде придобита но е разход за фирма включително и ДДС това е вид дългосрочен наем.
Придобиването става на остатъчна стойност от трето лице. В цената може да бъдат включени и консумативи и застраховката на колата.. За стартирането се изисква 30% гаранционен депозит от цената на колата , месечната вноска се договаря според изискванията на КарсБГ 11 и клиента за оперативен лизинг.