Hyundai

Карс БГ 11 ООД е официален вносител на автомобили Хюндай, директно от най-големия търговец на употребявани автомобили в Корея – Ривър Tрейд. На пазара сме от вече над 20 години, като от 2014 г. се концентрираме върху продажбата на Хюндай и Киа.

Автомобили Хюндай на газ течна фаза
Хюндай е единственият производител, който предлага автомобили само на газ течна фаза – без други горива, бензин и т.н. Колите Хюндай са оборудвани с бутилки за пробег от около 600-700 км на газ, което освен икономически е и много удобно, защото не се налага да дозареждате газ на всеки 200 до 300 км, както е при автомобилите с допълнително монтирани газови уредби. Двигателите на Хюндай са специално проектирани за впръскване на газа директно под формата на течна фаза. Това помага за изключителна им ефективност и премахва необходимостта от наличието на изпарител. Двигателят на Хюндай е с верига, а не с ремък, което го прави много издръжлив. Идва оборудван и със специално проектирана от Хюндай автоматична скоростна кутия, която позволява и ръчна смяна на предавките. При правилна поддръжка автомобилите Хюндай на газ течна фаза имат ресурс от над 800 000 км без необходимост от смяна на двигател и силови части. Вече имаме над 3 автомобила, използвани за такси в София, минали границата от 800 000 км. За това ние сме сигурни в качествата на предлаганите от нас автомобили Хюндай.
Като сертифициран вносител на тези автомобили Хюндай, директно от Корея ние препоръчваме смяна на маслото на всеки 10 000 км. Всички условия по поддръжката на колата може да прочетете в сервизната книжка, която ние ще издадем и заверим за Вашият Хюндай.

Хюндай Соната
Предлаганият автомобил Хюндай Sonata  e модел със средно ниво на оборудване. Идва с кожен салон, подгряване на волана и предните седалките, автоматик, безключов достъп и запалване, динамично усилие на управлението при различните скорости, ESP, система против боксуване, автоматични фарове, Apple Carplay и Android Auto, климатик и много други.
Бутилката на този Хюндай позволява пробег от около 700 км с едно зареждане, за да имате приятно и дълго пътуване с Вашият нов Хюндай втора употреба. Ние сме единствените, които ще Ви представим оригиналния корейски талон на Вашият нов Хюндай, където е изписан пробегът на колата при дерегистрация, предназначението на колата и предишният й собственик. Така ние ще Ви гарантираме, че предложеният автомобил с марката на Хюндай е с перфектно качество – ние не предлагаме автомобили, използвани за такси.
Колата е изключително комфортна, като предлага ненадминато вътрешно пространство. Всички седалки са много удобни и са оборудвани със запазеното за Хюндай голямо пространство за краката – независимо дали сте отпред или отзад. Този Хюндай е прекрасен за дълги пътувания, а в същото време е достатъчно маневрен за тесните градски условия. За комфорта се грижат и разни екстри, разработени от Хюндай. Така например, може да настроите капака на багажника да се отваря автоматично щом застанете зад Вашият Хюндай. А когато включите Вашето устройство Apple или Android с кабел, може да контролирате телефона Ви от волана. Може да използвате предпочитаната от Вас услуга за навигация – Waze, Gogle Maps и Here вместо вградената от Хюндай. С тях може да имате навигация на български език, с последните карти и съобщаване на трафика в реално време. Също може да използвате телефона да слушате музика през стерео уредбата на колата Хюндай.

Хюндай Соната

Гаранция на автомобил Хюндай
Ние от Карс БГ 11 предлагаме 1 или 2 години или 30 - 50 хил. км гаранция на предлаганите от нас автомобили Хюндай. Нашите коли са предварително проверени по над 150 пункта за качество в специализираните за Хюндай сервизи на нашите партньори в Корея. Допълнително ние сме подсигурили склад от над 2500 позиции резервни части и консумативи за внасяните от нас Хюндай. Така ние гарантираме, че дори и да стане нещо с Вашия автомобил, ние ще можем да реагираме максимално бързо. Концентрираме се само върху вноса на оригинални части от и за Хюндай. Не внасяме алтернативни части от Китай.
Разполагаме и със серия от автосервизи, които да се погрижат за Вашата кола – независимо дали говорим за производствен дефект или за периодична смяна на масло, например. Нашите сервизи са оборудвани със софтуер за диагностика, директно от Хюндай. Така предлагаме най-доброто обслужване. Служителите ни са преминали през специални обучения за поддръжка на автомобили Хюндай.
Избирайки да закупите Вашият Хюндай от нас, вие не си купувате просто автомобил, а получавате и възможността за неговата бъдеща поддръжка с оригинални авточасти, консумативи и специалисти.

Други налични автомобили Хюндай
Карс БГ 11 ООД предлага и други автомобили от марките Хюндай и КИА. Като пример, Хюндай Grandeur – кола от висок клас с много добро ниво на оборудване. Това е перлата в короната на Хюндай - лимузина с дължина над 4.9 м с уникален 3.0 л V6 двигател на газ течна фаза с над 230 к.с. Също предлагаме и всички SUV модели от гамата на Хюндай – като Santa Fe и Tucson. Те идват с дизелов двигател и отново са с автоматична скоростна кутия и високо ниво на оборудване.
От моделите на КИА предлагаме КИА К5/Оптима, който се произвежда на базата на Хюндай Соната с газ течна фаза. На базата на Хюндай Грандюр предлагаме КИА К7/Каденза. Тя отново е с уникалния 3.0 литровия V6 двигател на газ течна фаза. При SUV автомобилите предлагаме КИА Sorento и Sportage. Всички те се възползват от нашите условия за гаранция и качествен контрол.  
 
Виж повече