KIA

КИА
Компанията КИА е създадена през 1944 година, като първият производител на велосипеди в Южна Корея. Първият си автомобил представят през 1984 г., който е преработка на Мазда 121, предназначен за местния пазар. През 1992 година стъпва на Американският пазар. А няколко години по-късно Киа е закупен от Хюндай и от тогава започва истинската приказка за корейската марка. Днес Киа продава над 2.9 милиона автомобила годишно, като се нарежда като вторият най-голям производител на автомобил в Южна Корея.

КИА – автомобили само на газ течна фаза

Киа, заедно с Хюндай е лидер в производството на автомобили само на газ течна фаза. Концерна пръв пуска на пазара автомобилен двигател проектиран да се движи само на газ пропан бутан, като горивата се впръсква директно в двигателя, като течност, а не като газ. Двигателите на концерна са единствените такива на пазара. Те са с ангреажна верига, което осигурява дългогодишна експлоатация на корейска кола с такъв мотор. Ние вече имаме клиенти, таксита, които са изминали над 800 000 км в България, които казват, че по-здрава кола от КИА не са карали.
Като вносители на марката и техните модели на газ течна фаза ние имаме изграден сервиз и опит за да помогнем за поддръжката на вашият автомобил.  

Киа Оптима – само на газ течна фаза
Киа Оптима само на газ - течна фаза
Оптима е един от първите модели на концерна, който се възползва от новият 2.0 литров двигател само на газ- течна фаза. Двигателят на КИА развива 155 к.с., като реално е на същата платформа, като Хюндай Соната. Киа Оптима се отличава с по-спортната си возия и дизайн.
Оборудването на тези автомобили винаги идва с кожен салон и подгряване на седалките и волана. В Южна Корея климата е доста суров – много влажен с температури сходни на нашите. Това прави зимите да се усещат много студени. За това от там винаги се грижат за комфорта на клиентите си. Моделът КИА Оптима е просторен и удобен, като предлага един от най-добрите салони по размер в класа си. Последните модификации на модела Оптима идват и с Apple Carplay и Android Auto, които позволяват да свържете вашият телефон към инфотеймънт системата на вашата нова кола и да прожектирате на екрана на автомобила важни приложения от телефона. Така например може да разполагате с последните карти с показване в реално време на трафика на екрана на вашата КИА. Waze, Google maps, Here we go – всичките те могат да ви предоставят навигация на български език, с последните карти, на екрана и през колоните на вашият автомобил. Може да слушате музика през телефона ви, което ще изгони скуката от всяко КИА пътуване.

КИА К7 – лимузина от висок клас, само на газ течна фаза
Киа К7 - достъпен лукс

Моделът К7 е един изключителен автомобил. По-известен в Европа като КИА Каденза, К7 е автомобилът с бизнес насоченост, в много отношения много по-добър от немските си конкуренти. Тази КИА е изработена с изключителната точност на азиатските майстори. Пътниците се радват на апликации от истинско дърво с пиано лак, изключително комфортни седалки и невероятни материали подбрани от бившият главен дизайнер на Ауди, сега на КИА – Петер Шрайер. Колата се задвижва от уникален 3.0 V6 мотор с 236 к.с., предлагащ икономията на среден градски автомобил. С нашата КИА К7 сме достигали извънградски разход на гориво от 7.5 л/100 км!
Двигателя и тук е с верига, и тази КИА показва невероятна надеждност. Седалките са изключително комфортни, като предлагат подгряване на всички места, а ако се смъкне подлакътника на задната седалка в повечето модели К7 се оформят 2 кресла, като често от там може да се регулира и климатика за задните пътници.

Сервиз и гаранция на автомобили КИА
Киа с гаранция от 1 година

 Както всички автомобили предлагани от КАРС БГ 11 ООД, и моделите на КИА се предлагат с гаранция от 1 или 2 години. Изградихме екип от специалисти в нашит сервизи, които са минали през специални обучения за поддръжката на автомобили от тази марката за да може да предложим най-добрата услуга. Разполагаме и с оригинален софтуер от КИА за диагностика на нашите автомобили. С годините изградихме и нашият склад за резервни части, като поддържаме над 2500 отделни позиции оригинални резервни части за КИА и Хюндай. Така гарантираме, че винаги ще можете бързо да получите частта, от която се нуждае вашият автомобил. Тъй като клиентите ни са важни, ние внасяме частите директно от Южна Корея и избираме само оригинални части за за нашите клиенти. Не използваме Китайски еквиваленти.   

Други автомобили КИА
Киа семейство от модели

Ние внасяме и други автомобили от марката КИА – Carrens, Sportage, Sorento…
Carrens е миниван разработен първоначално за европейският пазар, но пуснат в последствие в цял свят. Той е в пряка конкуренция с лидерите в Европа - Форд С-макс и  Фолксваген Туаран. Колата идва в изпълнение с 5 или 7 места. Така някой от моделите могат да се възползват от данъчен кредит при покупка. КИА Каренс идва с дизелов или двигател на газ течна фаза. Това я прави изключително икономичен представител на семейството на КИА, като предлага достъпен комфорт за всички пътници.
КИА Sportage – SUV автомобил признат в целият свят. Ние внасяме този модел само с дизелов двигател. Колата е просторна, но запазва компактни градски размери. Лесно се управлява, като инженерите са разработили автомобила с мисъл към използването му предимно в градски условия. Предлага среден за класа си багажник, но дизайнерите са се погрижили да има достатъчно места за съхранение и в самото купе. Колата показва приятна динамика със своите 185 к.с. и задвижване на 4-те колела от автоматичната скоростна кутия на концерна.
КИА Sorento – по-големият брат на КИА Спортидж. Той идва със 7 места, като така тази автомобила може да се ползва от данъчен кредит при покупка. За комфорта на тази КИА няма смисъл да говорим – пълноразмерен SUV разработен за американският пазар. Пристига с 2.2 литров дизелов двигател с 202 к.с. Предлага невероятно много място за багаж и пътниците.
КИА Carnival – ванът проектиран да се бори с лидерите на американският пазар. Предлага комфортно возене на до 8 човека в индивидуални кресла на първите 2 реда седалки. Автоматичните задни врати на тази КИА предлагат изключително лесно качване в автомобила. Тази Киа е проектирана за изминаването на дълги разстояние в изключителен комфорт за пътниците. Идва с 2.2 литров дизелов двигател, който се вгражда и в други модели на КИА.
Други автомобили
Карс БГ 11 ООД предлага и други автомобили от марките КИА и Хюндай. Като от скоро разширихме нашата мрежа от доверени партньори и започнахме вноса на автомобили от САЩ и Германия. Така разширяваме нашето портфолио от предлагани автомобили и възможности за нашите клиенти. А за да направим предлаганите от нас автомобили по-близки до вас предлагаме и различни схеми на лизинг за вашият автомобил.  Работим със всички водещи банки, а на нашият сайт може да намерите и калкулатор за услугите на БНП Париба. Защото нашата цел не е просто да ви продадем автомобил от марките КИА или Хюндай, а и да ви предложим цялостно изживяване при покупката на вашият нов автомобил. Так ще сте сигурни, че може да се радвате дълги години на вашата КИА без да се тревожите за сервизи, резервни части и финансиране.
Виж повече