SUV

Освен седани на газ-течна фаза от марките Hyundai и Kia, партньорите на КарсБГ 11 ООД предлагат и джипове втора ръка. Нашите употребявани високопроходими автомобили се подбират от квалифициран екип, който проверява всеки употребяван автомобил за дефекти по над 150 критерия за качество още в специализираният сервиз на Ривър трейд в Корея. Така джиповете втора ръка от там идват с една или две години писмена гаранция поета от нас и нашият специализиран сервиз.
Джипове втора ръка – модели

Hyundai Santa Fe
Джип втора ръка - Hyundai Santa fe

Този модел на Хюндай е един от пионерите на пазара на SUV колите. Разработен първоначално за американският пазар в началото на века, развит допълнително за останалият свят със следващите поколения , се оказва изключително сполучлив джип втора ръка. Изключително издръжлив и технически лесен за поддръжка с евтини резервни части и висока издържливост но механичните компоненти. Предлага огромно вътрешно пространство и висок комфорт. Джиповете втора ръка от Корея идват задвижвани от два дизелови двигателя – 2.0 и 2.2 съответно с 180 к.с. или 202 к.с., като най-често идват оборудвани с вторият и с 6 степенна автоматична скоростна кутия. Задвижването е на четирите колела, като много рядко може да докараме такъв, който да е от този модел с предно предаване. Джиповете втора ръка – Santa Fe са с дължина от близо 4,7 метра, като показва завидна маневреност за толкова дълъг автомобил, с толкова големи гуми и междуосие. Багажника на Santa Fe побира 571 литра, като това е един от най-добрите резултати в класа джиповете втора ръка.
Ние подпираме само автомобили, които са на не повече от 5 години, като сме задължили нашите партньори да избират джиповете втора ръка на възможно най-малко километри. С изградената мрежа от склад за резервни части и собствен сервиз, ние може да предложим и поддръжката на вашият нов джип втора ръка, закупен от нас.


Hyundai Tucson
Джип втора ръка - HYumdai Tucson

По-малкият брат на Santa Fe – Tucosn e и по-желаният модел SUV вариант от семейството на Hyundai. От него са продадени над 7.4 милиона броя от премиерата му през 2004 година до сега.  До сега са направени 4 поколения от модела, като ние се концентрираме в предпоследното трето поколение. Този модел SUV е с максимален обем на багажника от 513 литра, което е с близо 50 литра по-малко от по-дългият с над 20 см брат Santa Fe. Това говори за много добре разположеното вътрешно пространство проектирано от инженерите за всекидневна употреба и комфорт. Джипът предлага управлението на лек автомобил, а комфорта на голям автомобил от по-висок клас. Задвижван е от 2.0 литров дизелов двигател с 185 к.с. и с 6 или 8 степенна скоростна кутия, което е предпоставка за динамично и икономично придвижване. Средният разход на гориво е под 7 литра/100 км, което е много добре за кола от този клас автомобили.
През 2018 година е пуснат фейс лифт на Hyundai Tucson с който се показва и новият интериор на по-малкият модел на Хюндай, вдъхновен от най-новите тенденции в дизайна. Джипът втора ръка от тогава идва с 10 инчов изнесен екран, безключово запалване и достъп, дву-зонов климатроник, активен круиз контрол със спазване на дистанцията, кожен салон и много други. А когато джипът втора ръка е оборудван с Apple CarPlay  или Android Auto вие може да прожектирате своя телефон на централният екран на колата. Така автомобили от модела има навигация в реално време на български език с наличие на трафик информация от Waze, Google maps, Here we go и т.н. Може да слушате и музика директно от вашият телефон през колоните на вашият нов автомобил.
Разбира се и тук може да се възползвате от гаранцията на джипове втора ръка от Корея, която и тук е една или две години, подсигурени от нашите склад за резервни части и собствен сервиз.


KIA Sportage
Джип втора ръка - Kia Sportage

Един от пионерите на SUV сегмента, произвеждан още от 1993 година и с цели 5 поколение. При нас може да намерите джипове втора ръка от последните две поколения. Дизайна на 4-тото поколение на Kia Sportage  спечели наградата Red dot design awards – автомобил на годината за 2016 година, като това показва, защо колата е предпочитана на пазара на употребявани автомобили.
Колата е удостоена и с наградата за най-сигурен автомобил от Института на застрахователите за безопасност на движението в САЩ, като това е един от малкото автомобили с тази награда в този клас предлагани автомобили.
Както и при братовчедите си от Hyundai и тази Kia се предлага като джип втора ръка със задвижване на четирите колела и много рядко само с предно предаване. Автомобилите от модела са задвижвани от 2.0 литровият турбо дизелов двигател с 185 к.с. и 6 степенна автоматична скоростна кутия. Интериорът е доста стилен, като всяко копче е на мястото си и не изисква търсене , още от първото качване се чувствате комфортно, сякаш го карате от години. Джипове втора употреба идват с много добро ниво на оборудване, като доста често имаме и по-базови представители на марката. Ние препоръчваме моделите с големият екран и камера за задно виждане. За тези джипове втора употреба дошли с базово ниво на оборудване може да предложим инсталирането на нова инфотеймънт система с навигация и възможност за връзка на телефон. Със своите 4,48 метра това са най-компактните джипове втора употреба, които предлагаме.


KIA Sorento
Джип втора ръка - Kia Sorento

Ако Kia Sportage са най-компактните джипове втора употреба, то Sorento са едни от най-големите джипове втора употреба. С дължина от 4,80 метра това е автомобилът с най-много вътрешно пространство, като изключим само минивановете в лицето на KIA Carnival. Избирайки този джип втора ръка от нас вие ще получите комфорт от най-висок клас на изключително достъпна цена. Много често тези джипове втора употреба идват и с места в багажника, което ги прави и с възможност за данъчен кредит. Джипове втора ръка от Корея от този модел пристигат с много добро ниво на оборудване – кожен салон, безключов достъп и палене, круиз контрол, обдухване на всички седалки, до 4 зонов климатроник и много други! Джипове втора ръка идват и с висока проходимост и задвижване на четирите колела. Като джипове втора ръка носят гордо 5 звезди за сигурност от NCAP  и най-високото отличие от IIHS. Тези джипове втора ръка предлагат огромните 620 литра полезно пространство за багаж, като това ги прави лидери в този клас и задминават по този показател и доста по-големи представители на премиум сегмента. Така ще имате изключително практичен джип втора ръка за да може да се насладите на комфортно пътуване с цялото семейство и всички необходими придобивки на децата за плажа, взети миналата година от Гърция. Вичко това с изключително икономичен дизелов двигател с 202 к.с. и автоматична скоростна кутия.
Всички наши джипове втора ръка се възползват от нашата писмена гаранция от 1 или 2 години и до 50 000 км. Ние си позволяваме да дадем тази гаранция, защото както нашите автомобили на газ-течна фаза, така и нашите джипове втора употреба са предварително проверени в Корея в специализиран сервиз по над 150 пункта за качество. Като ние сме и единствените на пазара, които предлагаме и осигурен склад за авточасти с над 2500 позиции авточасти и консумативи за предлаганите от нас джипове втора ръка.
Защото нашата цел е с продажбата на вашият джипове втора ръка да предложим не само доставката на автомобила, а да ви осигурим и по-нататъшната безпроблемна поддръжка за него със собствен склад за резервни части и собствен сервиз с квалифициран персонал за поддръжката на нашите джипове втора ръка.
 
Виж повече