Коли по заявка

   
 
Искате сами да изберете автомобила си. Няма проблем. Карс БГ 11 ООД е с дългогодишния си опит и ще Ви помогне да намерите най-подходящия автомобил. Работим с водещи търгове от Европа и Корея и може да Ви съдействаме при доставка, участие и внос.
Услугата започва с подписване на договор, с комисионна такса от 800 $. След заплащането й ние ще започнем заедно с Вас търсенето на подходящия автомобил в търговете от Европа или Южна Корея. Когато харесаме кола, ние ще наддаваме от Ваше име до определената сума на Вашият бюджет. При спечелване на търга ние ще организираме транспорта, вноса и доставката до България, а Вие ще трябва да заплатите 50% от крайната цена. Останалата част от сумата я изплащате едва, когато колата пристигне в България.  През цялото време Вие ще сте наясно с допълнителните разходи, като такса за търга, доставката до България, мито и т.н. С нашия натрупан опит, ние ще Ви помогнем в избора на мечтаната от Вас кола. При неуспех на търсенето вие ще загубите само сумата платена за нашата работа.
1. Вие избирате колата от  наистина голям асортимент на търсене в европейския и корейския пазар на употребявани коли.
2. Осигурен сервиз и резервни части за всички, доставени от нас коли.
3. При избор на автомобил заплащате само 50% от цената на колата и всички такси за доставката. Останалите 50% са дължими при пристигане на автомобила.
4. Проверка на колата на място от наш партньор.
5. Доставка до 90 дни.
6. Ясни условия и цени за доставка.
7. Получавате консултация за избрания от Вас автомобил и най-добрата възможност за покупка на кола за бюджета, който сте определили.
8. Освен доставка ние може да се погрижим и за: подмяна на консумативи или други ремонти и части, всички застраховки, регистрация в КАТ, дори да потърсим най-подходящо финансиране според финансовия Ви профил.
9. Гарантираме произхода на колата, без изненади, че е била такси или крадена, внасяме коли без удари или други повреди.
За да научите повече, се обадете на: 0886 357 657 
Или вижте нашия сайт за коли по-поръчка : https://dreamcarsbg.com/