Коли по заявка

Искате сами да изберете автомобила си. Няма проблем. Карс БГ 11 ООД с дългогодишният си опит ще ви помогне да намерите най-подходящият автомобил. Работим с водещи търгове от Европа и Корея и може да ви съдействаме при доставка, участие и внос.
Услугата започва с подписване на договор, с комисионна такса от 500 $. След заплащането и ние ще започнем заедно с вас търсенето на подходящият автомобил в търговете от Европа или Южна Корея. Когато харесаме кола, ние ще наддаваме от ваше име до определената сума на вашият бюджет. При спечелване на търга ние ще организираме транспорта, вноса и доставката до България, а вие ще трябва да заплатите 50% от крайната цена. Останалата част от сумата я изплащате едва, когато колата пристигне в България.  През цялото време вие ще сте наясно с допълнителните разходи, като такса за търга, доставката до България, мито и т.н. С нашият натрупан опит, ние ще ви помогнем в избора на мечтаната от вас кола. При неуспех на търсенето вие ще загубите само сумата платена за нашата работа.

 
1. Вие избирате колата от  наистина голям асортимент на търсене в европейският и корейският пазар на употребявани коли.
2. Осигурен сервиз и резервни части за всички доставени от нас коли.
3. При избор на автомобил заплащате само 50% от цената на колата и всички такси за доставката. Останалите 50% са дължими при пристигане на автомобила.
4. Проверка на колата на място от наш партньор.
5. Доставка до 90 дни.
6. Ясни условия и цени за доставка.
7. Получавате консултация за избрания от вас автомобил и най-добрата възможност за покупка на кола за бюджета, който сте определили.
8. Освен доставка ние може да се погрижим и за: подмяна на консумативи или други ремонти и части , всички застраховки, регистрация в КАТ , дори да потърсим най-подходящо финансиране според финансовия ви профил.
9. Гарантираме произхода на колата ,без изненади ,че е била такси или крадена , внасяме коли без удари или други повреди.
За да научите повече се обадете на: 0886 357 657 Борислав Георгиев