Kia K 5 2.0 Prestige LPG

Състояние: Без забележки
Марка и модел: К5 LPG
Двигател: LPG Газ течна фаза
Ск. кутия: Автоматик
Тип: Седан
Година на първа регистрация: 2020
Пробег: 41777
Мощност: 155
цена
40004
Допълнителна информация

Kia K 5 2.0 Prestige

Април 2020, Седан, Употребяван автомобил, нов внос, В добро състояние, Газ/Бензин, 41 777км, Автоматични скорости, 155к.с., EURO 6, 2000см3, 4/5 врати, Бял металик
КарсБГ11 внася Хюндай и Киа на газ течна фаза от 2014г. директно от Корея. КарсБг11 внася за Хюндай и Киа и оригинални резервни части!
- Наблюдениия и впечатления: За тези 10 години натрупахме значителен опит и впечатления за Хюндай и Киа на газ течна фаза и в сервиза ни придобихме значителен опит и умения в сервизирането на Хюндай и Киа.
Добрата новина за нашите клиенти е ,че нашите коли са с най доброто съотношение цена - качество както на колите така и на резервните части .
Без съмнение нашите коли на газ течна фаза са най-икономични с разход на газ 9-10л./100км извън градско и 12-14л./100км градско. Двигателя е атмосферен на верига ,което е предпоставка за неговата здравина и лесна и евтина поддръжка. Автоматичната скоростната кутия работи гладко и безпроблемно от опита ни до сега за 10г. не сме имали никога проблем с нея. Газовата система ГАЗ ТЕЧНА ФАЗА е иновативна и надеждна с безпроблемна работа дори и с лоша газ като нашата, разбира се подсигурили сме всичко необходимо за сервизирането й.www.koreacars.eu
- Защо да си купите такава кола точно от КарсБГ11 ООД ?
1. При нас ще купите автомобил в перфектно визуално техническо състояние обслужен и готов за експлоатация с всички сертификати и оригинални документи и история!
2.КарсБГ11 ще ви даде реална писмена гаранция 1 или 2 години включени в цената без допълнителни условия и доплащания ,защото сме сигурни в колите си!
3.Всички наши клиенти могат да направят при нас застраховка на място ,както и при настъпили щети ние ще отстраним в нашия сервиз с оригинални части щетите!
4.Лизинга, който предлагаме е според възможностите на клиента ни и финансовия му профил. Работим с всички банки и лизингови компании и лизингови къщи.
5. Грижим се за всички наши клиенти и уникалните им автомобили ,защото всички клиенти са ни важни. Предлагаме и регистрация в КАТ.
6. ЦЕНИ от 28000лв до 45000лв за моделите Хюндай и Киа на газ течна гфаза ,цената зависи от модела ,годината на производство,екстрите,курса на долара и цена на морския транспорт.
7. Може да поръчате принас абсолютно всички модели на Хюндай и Киа или да изберете от наличните в шоурума ни или очаквания внос автомобили разгледайте сайта ни www.carsbg11.com
 

Други оферти