Hyundai Grandeur LPi 3.0 Exclusive

цена
37 500 €
Допълнителна информация
Hyundai Grandeur LPi 3.0 Exclusive
Цена 37 500 € 
Състояние Нов
Тип двигател Бензинов
Мощност 235 к.с.
Евростандарт Евро 6
Скоростна кутия Автоматична
Категория Седан
Цвят Бял
Имама удоволствието да ви представя чисто нови автомобили внос от Корея ! КарсБГ 11 ЕООД започва да внася НОВИ автомобили по ваша поръчка от Корея ! Ние внасяме всички нови и употребявани автомобили и джипове от марките Хюндай и Киа с ГАРАНЦИЯ ! КарсБГ 11 ЕООД има амбицията да внася качествени Корейски автомобили който официалните вносители не внасят ! Ние ще имаме грижата за сервизирането на вашите нови или употребявани автомобили от марките Хюндай и Киа доставка на резервни части и консумативи . Как става поръчката : За НОВ автомобил може да изберете от базов модел да добавите всички екстри който желаете , както и цвят и двигател по избор. Ние може да ви предложим и тестови автомобили до 10 месечни на изгодни цени.
Цената която виждате е на колата в Корея ! Добавя се 10 % мито + 20% ДДС + 2000$ доставка + транспорт до София 750$ + Технотест , хомологация за Евро стандарт и Министерство на Транспорта , както и Евро стандартизация . 1000$ = общо всички такси без ДДС и Мито 3750$ . Получавате колата или джипа за регистрация в КАТ. Средно времетраене на доставката от 60 до 90 дни . За повече информация ни се обадете или заповядайте в офиса ни . Разгледайте и сайтовете ни. www. carsbg11. com , www. korea-auto. eu ; www. korea-parts. eu
По едно време, модерното величие е кола като символ на най-успешната. До 80-те и средата на 90-те години, знамето на Хюндай е било величествено. Но сега е място за марката Genesis и най-продавания модел в Хюндай. Така че е време да преизтълкувате значението на величието. Ето защо Хюндай има новопреостаноново величие, което е по-изискано от теглото. Сега мога да усетя младостта си в Грейнджър.
Ако дизайнът на новото величие е с по-голям дизайн, това е и решетка. Голяма решетка и фар са вързани заедно, и чувството, че някои от моделите на подпорите на решетката са настроени на дневни светлини и грее посока посоката на завой. Това е приложение на технологията на скритата лампа на Соната. Лумбалните светодиоди на решетката са осветени от пет чифта дневни светлини, а жълтите светлини за завиване се запалват само четири отвън. Когато петте са включени, стрелката ще бъде оформена от разстояние, което може да направи предишната кола объркваща.
От друга страна, формата на гърба е впечатляваща в значително триизмерен състав. Дали се основава на пропорциите и размера, натрупани от увеличаване на тялото? Това е усещане, което подчертава завоите навсякъде. По-специално, LED опашката, която се простира от едната страна на друга, излиза почти до бронята. Също така бих искал да похваля детайлите, които са осеяни с квадратни шарки от решетката.
Интериорната тема на новото величие е " пространство, което дава почивка на водача" . По-луксозно е от традиционните модели. Велурът се използва за тавани и колони, и напа кожа за чаршафи. Това е чай, който преследва малко повече чувствителност в покритието и материал използване. Междувременно можете да видите усилията, направени за добавяне на високотехнологично изображение. Това е инструментът и сензорният екран.
Новото величие включва 12. 3-инчов цифров инструментален панел и сензорен екран. Добавете панел с гланц, за да създадете ефект, който изглежда като два. Лостът за предавка също е променен на бутон. Това ни дава малко отделение под централната конзола. Това агресивно използване на модерно оборудване изглежда отразява тенденцията ключовата клиентска база на Грейнджър да бъде по-млада от всякога.
Величието е и много доволен модел на задната седалка. Колесната база на съществуващия модел е 2845 мм, като този път се увеличава с 40 мм до 2885 мм. Въпреки това, увеличената междуосие се използва за удобство на задните седалки. Достатъчно удобно е да се вози с шофьора По-специално, ако изберете Tuix, програмата за персонализиране на Hyundai, можете да имате и монитор отпред на седалката и вградено почистване на въздуха.
Новото величие, заточено с четири водача: сериен четирицилиндров 2. 5 литър, V6 3. 3L бензинов двигател, сериен четирицилиндров хибриден 2. 4L и V6 3. 0 LPG. Тестовото устройство на снимката е V6 3. 3L калиграфия модел. С максимална мощност от 290 минути и максимум ток от 35. 0 кг. м, изпълнението се чувства спокойна по всяко време. Той е особено добър с 8-скоростния автоматичен предавател, който е идеален за пътуване на дълги разстояния на високоскоростни превозни средства.
Двигател V6 3. 3 на Hyundai Granger [Източник: Autotimes]
Усещането за шофиране на Grandeur е много плавно. В сравнение с радикалната промяна в дизайна, нежното движение все още се откроява. Това би било характеристика на модела, целящ комфортен седан. Улови добре шума и вибрациите. Това е повече от очакваното от флагмана на популярни марки. Твърди се, че това се дължи на използването на двойно залепени звукоизолационни стъкла за всички стъкла, с изключение на предното стъкло.
Hyundai Granger [Източник: Auto Times]
Новият Grandeur е нов автомобил, който е променил всичко, освен името си. Можете да проверите сложните усилия. Hyundai Motor Company мечтае да съживи седана чрез новия Grandeur. Целта е да се възвърне базата на клиентите на седаните, преминала към RV като SUV. Можете ли да запазите гордостта на седана сред популярността на SUV? Поглеждайки към пълнотата, мечтата изглежда достатъчно възможна.

Други оферти