Hyundai Elantra 1.6 само на газ

02 Декември 2022
Hyundai Elantra 1.6 само на газ

Днес ще ви представим Hyundai Elantra 1.6 LPi, само на газ. Всеки момент ни идват 2 такива, а в следващите няколко месеца очакваме още.
За да проверим, как се представя на пазара направихме проучване, какви коли може човек да намери в този ценови клас, година на производство и с подобни екстри. Нашето предложение е автомобил с първоначална регистрация 2019 година, с подгрев и обдухване на седалките, подгрев на волана, кожен салон, автоматик, мултимедия с Android Auto и Apple CarPlay и много други. В mobile.bg има публикувани няколко блъснати коли, една, две в провинцията и няколко внос от САЩ, като нито една от тях не може да надмине икономическите показатели на нашата кола само на газ.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4…
За разлика от тях, ние предлагаме коли с гарантиран и проверен произход. Нашите коли са проверени под над 150 пункта за сигурност още преди да ни ги подготвят за внос, от нашите партньори в Южна Корея. Така ние даваме 1 година писмена гаранция, с възможност за удължаване с още една. Ние разполагаме със собствени сервиз и склад за резервни части, за да осигурим сигурната експлоатация и след продажбата на автомобила.
Вече можете да направите и вашите застраховки ГО и каско директно при нас, като ние ще направим огледите и сключването при нас. А нашият доверен сервиз ще се справи с отстраняването на бъдещите щети. Всичко на едно място.
Разгледайте и други наши предложения.

Всички новини