2021 Hyundai Sonata - отличимият избор

24 Ноември 2022
2021 Hyundai Sonata - отличимият избор


За да сме в крак с конкуренцията, направихме сравнение на някой от най-новите ни предложения. Нашата Hyundai Sonata 2021 се отличава от останалите главно от САЩ и Китай автомобили в този сегмент. За разлика от вноса от САЩ, ние не предлагаме възстановени от щети и наводнение автомобили. За разлика и от много други колеги, ние не предлагаме и автомобили били таксита.
Нашите коли пристигат предварително проверени по над 150 пункта за качество в Корея. Ние няма, какво да крием и за това ще ви дадем оригиналните документи, в които да се уверите, че автомобилът не е бил такси и да видите реалните километри и година на първоначална регистрация. Получавате автомобил с много високо ниво на оборудване и високо качество на изработка. Имаме клиенти изминали над 800 хиляди километра в България.
Друг проблем с колите внос от САЩ са намирането на части. Не че няма, а времето за внос. За това ние направихме склад с резервни части за нашите автомобили с вече над 5000 позиции оригинални части за Хюндай и Киа. Така нашите клиенти са сигурни, че могат да си обслужат колата бързо и качествено.
За да отговорим на очакванията ние непрекъснато разширяваме услугите предлагани от нас. Така при нас ще получите сервиз, склад с резервни части и от скоро застраховане – доверен сервиз, първоначален оглед и преференциални цени от Generali.
https://www.carsbg11.com/hyundai-sonata-premium-lpg-газ-течна-фаза-с-гаранция-1г_390

Всички новини