2018 Genesis G90

Състояние: Перфектно
Марка и модел: Genesis G90
Двигател: бензинов
Ск. кутия: Автоматична
Тип: Седан
Година на първа регистрация: 2017 г.
Пробег: 61 203 км.
Мощност: 365 к.с.
цена
60 000 лв.
Допълнителна информация
- Очакван внос на супер луксозен автомобил на достъпна цена с гаранция 1 или 2 години.

- Гъвкави лизингови условия за оперативен или финансов лизинг!

- Всички наши коли са в перфектно техническо и визуално състояние проверени по 150 пункта !

Корейска луксозна кола? Това звучи ли малко странно за ухото ви? Може. Не беше толкова отдавна, когато повечето хора погледнаха малко накриво към Toyota за лансирането на своята марка Lexus. И може би не знаете, но Hyundai произвежда луксозни автомобили от около 8 години – Equus и Genesis. Именно последният модел създаде малко шум за по-премиум усилията на компанията и сега това име създаде своя собствена марка - и нов модел от най-високо ниво, G90.
Екстериорът на Genesis G90 2017 е, от повечето ъгли, малко смесица от други познати луксозни седани в пълен размер. Серия 7 на BMW и S Class на Mercedes-Benz определено се отличават с детайлите, но цялостното присъствие е по-в съответствие с текущия Lexus LS.
В допълнение към 3,3-литров V-6 двигател с двойно турбо с мощност 365 к.с. и 376 lb-ft въртящ момент, осемстепенна автоматична трансмисия и задвижване на всички колела, нашият Four Seasons 2017 Genesis G90 включва и адаптивен круиз контрол , асистент за поддържане на лентата, проекционен дисплей, автоматично аварийно спиране с разпознаване на пешеходци и множество други електронни функции за безопасност. Но това не е всичко! 12,3-инчов дисплей съдържа навигационните и информационно-развлекателни системи, 7,1-канален съраунд звук се излъчва през 17 високоговорителя, а Qi безжичното зареждане ви позволява да задържите електроните, докато режете кабела. Има още повече стандартно оборудване в G90 3.3T Premium AWD, но повече за това в предстоящите актуализации.
Редакторът на копиране Кара Сноу хвърли малко светлина върху тези други опции, отбелязвайки за G90: „Колкото и автомобилитередакторите обичат да шофират, този се оценява най-добре от задната седалка. Изобилие от място за краката, кожени седалки Nappa, тризонов климатичен контрол, засенчване на страничните и задните прозорци и лесното затваряне на вратите с електрическо задвижване допринасят за създаването на изискана, луксозна пътническа кола." Асоциираният редактор Джонатън Клайн, от друга страна, намери удоволствие в функция, споделяна от всеки автомобил: предните седалки. „Що се отнася до мен, предните седалки в G90 са достойни за S-класа. Имат усещането, че задната ви част е повита в най-мекия гъши пух. Виждах как прекарвам дни на тези седалки, без изобщо да се схващам или да се изморявам от пътя и пътуването." Онлайн редакторът Ед Тахани изтъква комфорта при возене на G90 като изключителна характеристика, наричайки го "Голяма лодка на кола с каране, което ми напомня за Chevrolet Caprice от началото на 90-те.
Реакцията на турбо шестицата е подобрена само от финия 8-степенен автоматик, който се намира във всеки модел на Genesis. Функцията "Shiftronic" позволява ръчен избор на скорости, но аз почти никога не я използвах. G90 е автомобил за круиз, а не за скитане през планините. Това не е критика. Направата на такъв добър крайцер не е малък подвиг. Друг плюс: Ако живеете в снежен климат, задвижването на всички колела е налично и с двата двигателя (моят тестов автомобил беше заден шофьор).
 
Genesis може да е „новата“ марка в сегмента на премиум седаните, но този флагмански седан вече е поне наравно с — и в някои отношения по-добър от — утвърдените марки. В допълнение към уравновесеното си задвижване и композирано шаси, G90 заобикаля своите пътници с почти всички въображаеми удобства – стандартни. Установих, че въртя 7.1-surround аудио системата Lexicon при всяка възможност; на запис на живо на "Lawyers, Guns, and Money", един от страстните викове на Уорън Зевон, по дяволите, почти спука предното стъкло. На борда има пълен набор от системи за подпомагане на водача, от откриване на мъртви зони до асистент за поддържане на лентата, и те вършат възхитителна работа, като предоставят полезна информация, без да се натрапват. Особено добър е централният дисплей с множество изгледи.
Със сигурност ще сте различен и по забележим с такъв автомобил отколкото с традиционите премиум автомобили!
за повече информация заповядайте в офиса ни.
Наличен такъв автомобилл ще имаме в края на месец май 2022г. може би единствени в европа . Ние ще ви осигурим и сервиз и поддръжка на този унукален автомоби!
 

 

Други оферти