10 ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА СИ КУПИТЕ КОЛА ОТ КарсБГ 11 ООД !!!

14 Май 2023
10 ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА СИ КУПИТЕ КОЛА ОТ КарсБГ 11 ООД !!!

10 ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА СИ КУПИТЕ КОЛА ОТ КарсБГ 11 ООД !!!
Когато купувате употребяван автомобил от КарсБГ11 ООД получавате :
- най-доброто съотношение цена-качество цени от 27 000 лв. до  45000лв. за високия клас всички коли са след 2017г !
- гаранция 1 или 2 години без допълнителни условия или плащане за всеки наш автомобил!
- директен внос на колите от Корея от 2014г с гарантирано качество,без удари проверени по 150 пункта от партньора ни Ривър Трейд.
- при нас може да видите и очаквания ни внос, което е гаранция .че знаем точно какви коли ще внесем и не се нуждаем от подготовка преди да покажем колите си на клиентите ни!
- внасяме и оригинални части за всички модели продавани от КарсБГ11 цени и налични части вижте на сайта ни www.koreacars.eu
- освен наличните и очаквани автомобили които може да видите на сайта ни www.carsbg11.com , може да поръчате кола по зададени от вас критерии - цена ,километри,година.
- застраховките може да направите при нас на място и след това ,ако се наложи ние ще ги отстраним пак в нашия сервиз
- може да предложим финансов или оперативен лизинг през наши банки партньори или финансови институции или избрани от вас /собствен лизинг нямаме/.
- закупената от нас кола е и инвестиция ,защото може да я изкупим по всяко време на остатъчната и стойност или да я заменим с друга кола по ваш избор!
- предлагаме разнообразни аксесоари,пастира-не ,нанасяне на специални защитни покрития и тунинговане  само на продаваните от нас коли!
Важно е когато купувате употребяван автомобил той да е проверен с гаранция и гарантирана поддръжка и произход ,защото КарсБГ 11 ООД ще бъде ваш партньор и ще се грижи за вашата уникална кола дори и след изтичане на гаранцията. Ние може да изкупим - /Байбек/ на остатъчна стойност по всяко време продаден от нас и поддържан при нас автомобил,защото сме сигурни в качеството на нашите коли. Очакваме ви !
 

Всички новини