Хюндай Дженезис G90 2018

Състояние: Без забележки
Марка и модел: Генезис G90
Двигател: Бензин 3.3
Ск. кутия: Автоматик
Тип: Лимузина
Година на първа регистрация: 2018
Пробег: 159000
цена
55 000 лв
Допълнителна информация
  • Всички екстри за модела !!!
  •  
11 ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА СИ КУПИТЕ КОЛА ОТ КарсБГ 11 ООД ! ! !
На място може да се обедите в качеството  и да разгледате всички налични  автомобили 11-те причини не са търговски трик а факт!
Когато купувате употребяван автомобил от КарсБГ11 ООД получавате :
- Най-доброто съотношение цена-качество цени от 27 000 лв. до 45000лв. за високия клас всички коли са след  2017г. !
 - Реална писмена гаранция и грижа за вашия автомобил 1година или 35000км без допълнителни такси и условия за да ползвате гаранцията тя е включена в цената!
- Директен внос на колите от Корея от 2014г. Вече почти 10 години  гарантирано качество, без удари проверени по  150 пункта от партньора ни Ривър Трейд.
- ПОВЕЧЕ от 40 НАЛИЧНИ КОЛИ Хюндай и Киа и 70 нови коли всеки месец ГОЛЯМ ИЗБОР!
- При нас може да видите и очакваният ни внос, което е гаранция , че знаем точно какви коли ще внесем и не се нуждаем от подготовка преди да покажем колите си на клиентите ни!
- Пнасяме и оригинални части за всички модели продавани от КарсБГ11 ООД цени и налични части вижте на сайта ни www. koreacars. Eu !
- Освен наличните и очаквани автомобили, които може да видите на сайта ни www. carsbg11. com , може да поръчате кола по зададени от вас критерии - цена , километри, година.
- Застраховките може да направите при нас на място и след   това , ако се наложи ние ще ги отстраним евентуални щети  в нашия сервиз
- Може да предложим финансов или оперативен лизинг през наши банки партньори или финансови институции или избрани от вас /собствен лизинг не предлагаме/.
- Закупената от нас кола е инвестиция! Ние може да изкупим - /Байбек/ на остатъчна стойност по всяко време продаден от нас и поддържан при нас автомобил, защото сме сигурни в качеството на нашите коли.
- Предлагаме разнообразни аксесоари, пастиране, нанасяне на специални защитни покрития и тунинговане само на продаваните от нас коли!
Важно е,  когато купувате употребяван автомобил той да е проверен с гаранция и гарантирана поддръжка и произход , КарсБГ 11 ООД ще бъде ваш партньор и ще се грижи за вашата уникална кола дори и след изтичане на гаранцията.
Очакваме ви !
-Може да намалите цената на колата един път с 1000лв., ако я капарирате преди да е дошла и още с 2000лв., ако се откажете от гаранцията.

Други оферти