Най-често задавани въпроси , мнения и впечатления за Киа Оптима К5 на газ течна фаза и Хюндай Соната I40 на газ течна фаза втора употреба продажба и експлоатация , Лизинг , Резервни части , документи и сертификати , внос !!!


Най-често задавани въпроси , мнения и впечатления за Киа Оптима К5 на газ течна фаза и Хюндай Соната I40 на газ течна фаза втора употреба продажба и експлоатация , Лизинг , Резервни части , документи и сертификати , внос !!!
Колите на газ течна фаза имат ли и бензин ?
Не колите на газ течна фаза са само на газ нямат никакво друго гориво така са произведени !
Помпата за газта на течна фаза колко издържа заради по лошото качество на газта в България ?
От както внасяме този автомобил от 2014г. имаме 4 помпи , защото мислехме ,че ще имаме проблем , НО се оказа че до днес не сме продали нито една помпа !!!
Двигателя колко е надежден ?
Двигателя е на основата на обикновен бензинов двигател на верига , без турбо произведен за работа само на газ течна фаза гарантиран минимален пробег от производителя 300 000 км. , имаме вече коли карани като таксите на по над 500 000 км. без никакви ремонти ремонти двигателя е с много опростена поддръжка !
Колко Харчи кола на газ течна фаза ?
Според производителя 8.5л/100км извън градско , 10л./100км смесен разход на гориво , 11.5/100км градско когато е по студено или по лоша газта разхода се вдига с 2 литра .
Колко километра изминава с едно зареждане с газ колата ?
Бутилката на колата е 85 литра но събира максимум 75 литра . Тоест извън градско максимум 700 - 800 километра .
Колко струват частите за колите Хюндай Соната на газ течна фаза и Киа К5 Оптима ?
Частите за колите Киа и Хюндай са много евтини . Клиентите на КарсБг 11 ЕООД са с 40% отстъпка за клиенти закупили коли от фирмата .
Реални ли са километрите обявени от КарсБг11 ЕООД ?
Да километрите са гарантирани от корейския ни партньор Т7 Корея на които сме сертифициран официален представител и получаваме от него селекционирани специално за нас коли на малко километри в перфектно техническо състояние , проверени по 100 пункта за техническо състояние на колата !
Колко налични коли има КарсБг 11 ЕООД и може ли да поръчате различен автомобил от предлаганите и как става това ?
На разположение винаги имаме достатъчно коли с различни екстри , цветове и година на производство от 2014 г до 2016г. . Има и възможност при специални изисквания за поръчка на кола по индивидуални изисквания . Време на изпълнение 40 дни!
Какво ниво на оборудване са колите , колко кубика са и колко конски сили са ?
Всички коли са от средно до най-високо ниво на оборудване , задължително са с кожен салон , автоматик , нагреватели на седалки ,волан и задно стъкла , пълен ел. пакет това е във всички наши коли като основно оборудване ! Всички коли са 2000 кубика , 155 конски сили , гумите са с алуминиеви джанти 16 ,17 и 18 цола !
Какво ще стане ако ,свърши газта , има ли газ в другите страни в Европа при пътуване в чужбина намира ли се газ ?
Ако ви свърши газта ще се наложи да ползвате пътна помощ :) но извънградско след като ви светне лампата имате 80 километра ,след това започва да пищи зумер и тогава имате 30 километра . В чужбина има толкова  газ станции колкото и в България , заради екологията и ниската си цена вече този тип гориво се налага във всички страни !
Колко е екологична колата и кой Евро стандарт е ?
Колите до 2015г. са Евро 5 от 2015г са Евро 6  "КарсБГ" направи изследвания в Европейска лаборатория извън България и там доказахме , че колите покриват едва 10-20% от   допустимите в Европа еко норми !
Какви документи са ви необходими за регистрация на тези коли в България и Европейски Съюз ?
КарсБг 11 ЕООД , като официален представител  на корейската фирма Т7 –Корея и член на Националната Асоциация на Вносителите на коли от Корея , която е член на търговската Корейска камара има всички необходими сертификати за Евро категория , качество и безопасност на газовата система по правило 67 на ООН , платени мита , ДДС и сертификати от Технотест – ТЮВ  за да могат внасяните от нас коли да се регистрират в България и Европа .
Колата има ли гаранция ?
Да колите имат гаранция 1 или 2 години или 35000км или 70 000 , което настъпи първо , гаранцията е пълна и писмена от КарсБг 11 ЕООД . 
Как може да се тества колата ?
За да е реален теста  преценихме , че може да наемете такава кола под наем за посочен от вас период  и цената за наема след това ще ви се приспадне от цената на избраната от вас кола.
ЛИЗИНГ ???
Ние продаваме коли не сме финансова институция работим с всички банки и лизинг. От опит най – изгодно е да купите кола с потребителски кредит най – ниска лихва без никакви допълнителни такси  !!! Но ако не отговаряте на изискванията на банки или лизинг-и имате лоша кредитна история или не може да докажете доходи имаме партньор който гарантира на по висок лихвен процент лизинг до 5 час !!! Без доказване на доходи само срещу лична карта , шофьорска книжка и 30% първоначална вноска !!!
За друга информация моля свържете се с нас или посетете сайтовете ни :
https://rentauto.mobile.bg/?P=55 ; www.carsbg11.com  ; https://www.cars.bg/company/rentauto ; www.rentauto.bg

 


НОВИНИ

16 Септември 2019
Впечатление и съвети от кола на газ течна фаза след изминати 5000 км в Европа . Пътуването ...
Впечатление и съвети от кола на газ течна фаза след изминати 5000 км в Европа . Пътуването за...
24 Май 2019
Киа K5 - Optima или Хюндай Sonata /I40/ на газ течна фаза колко харчи и колко струва колата и п...
Киа K5 - Optima или Хюндай Sonata /I40/ на газ течна фаза колко харчи и колко струва колата и под...
24 Май 2019
Kia K5 - Optima or Hyundai Sonata / I40 / Gas Liquid Phase How much does it cost and how much d...
Kia K5 - Optima or Hyundai Sonata / I40 / Gas Liquid Phase How much does it cost and how much doe...