Карс-БГ11 е Българо-Корейска фирма с 20 години опит в продажбата на автомобили! Опита и съдружието ни гарантира техническото състояние,години и километри гарантирани от корейският ни съдружник Ривър Трейд-Корея. - Всички продадени от нас автомобили с

18 Септември 2022
Карс-БГ11 е Българо-Корейска фирма с 20 години опит в продажбата на автомобили!
Опита и съдружието ни  гарантира техническото състояние,години и километри гарантирани от корейският ни съдружник 
Ривър Трейд-Корея.
- Всички продадени от нас автомобили с


Карс-БГ11 е Българо-Корейска фирма с 20 години опит в продажбата на автомобили!
Опита и съдружието ни  гарантира техническото състояние,години и километри гарантирани от корейският ни съдружник Ривър Трейд-Корея.
- Всички продадени от нас автомобили са с 1 или 2 години писмена гаранция и сервизна книжка.
- Имаме реален сервиз и добри специалисти работили с колите над 10 години!
- Ние сме директен вносител на авто части и всеки клиент може да разгледа сайта ни за части , за да се увери в евтината и реална поддръжка на автомобилите ,които продаваме!
- Лизинга ни е през няколко банки партньори и лизингови компании но на практика работим с абсолютно всички финансови институции!
- Купувайки от КарсБГ11 ЕООД  кола вие, ще се насладите на сигурността и качеството на обслужване и грижата за вашия автомобил, защото за нас всеки клиент е важен!!! 
За повече информация и предложения за автомобили или технически въпроси се свържете с нас или вижте сайта ни : www.carsbg11.com ; www.luxurycars11.com ; www.koreacars.eu

Всички новини