Какъв ще бъде пазара на автомобили и резервни части във второто полугодие на 2021г. и през 2022г. ? Кога е моментът да си купите кола? Очакват ли се промоции и намаления за нови и употребявани автомобили?

Какъв ще бъде пазара на автомобили и резервни части във второто полугодие на 2021г. и през 2022г. ?
Кога е моментът да си купите кола?
Очакват ли се промоции и намаления за нови и употребявани автомобили?
27 Юни 2021
Какъв ще бъде пазара на автомобили и резервни части във второто полугодие на 2021г. и през 2022г. ?
Кога е моментът да си купите кола?
Очакват ли се промоции и намаления за нови и употребявани автомобили?

Каква ще бъде бъдещата поддръжка на закупения автомобил не само като цена, а и колко време ще ви отнема престоя в сервиза?
Отговора на всички тези въпроси за съжаление никак не е оптимистичен. Ако се поинтересувате в Интернет е описана почти апокалиптична картина. Морският транспорт е поскъпнал с 560% ... доста. Има голям недостиг на електронни компоненти за производство на Европейски автомобили, а от Азия и Америка, както написах транспорта освен, че поскъпна с 560%,  забавянето на доставките е до 90 дни доста неприятно нали?
Какво може да ви предложим ние от КарсБГ11 НАЛИЧНИ автомобили и поради предварителната ни заявка за доставка на 300 автомобила през К Лайн и заради факта, че самите ние сме си спедитори за коли и контейнери от Корея все още имаме регулярни доставки и налични автомобили и S.U.V. Разбира се, че ще ни се наложи и ние да вдигнем цените, но това ще става плавно според пазарната обстановка и за сега имаме буфер от наличности за това препоръчваме, ако сте решили да закупите кола било тя употребявана или нова не изчаквайте! Ако изберете КарсБГ 11 за покупка на употребяван автомобил от Корея с Гаранция 1 или 2 години ще спечелите за момента най-добрия автомобил в съотношение цена качество с гарантиран сервиз и резервни части на склад!  Връзката с нашите клиенти започва, а не свършва със закупуването на автомобила както е при повечето автотърговци в страната. Защото КарсБГ-11 ЕООД държи на клиентите си да получат индивидуално отношение и внимание купувайки от нас уникалния си автомобил на газ течна фаза от марките Хюндай и Киа. За повече информация посетете сайта ни за налични, очаквани и по поръчка според ваш критерии ЦЕНИ от 19900лв . www.carsbg11.com
 
UA-9731310-2

НОВИНИ

28 Юли 2021
С какво ще ви спечелим за наши клиенти и защо да изберете Киа или Хюндай на газ течна фаза ? ...
С какво ще ви спечелим за наши клиенти и защо да изберете Киа или Хюндай на газ течна фаза ? На...
28 Юли 2021
Следващото ни събитие ще бъде на 6, 7 и 8 август в гр. Бургас, Бургас Плаза Мол, Ул. Транспортн...
ъбитие от Хюндай и Киа внос от Корея на газ течна фаза . Лизинг,Гаранция Mall Burgas Plaza Прод...
26 Юли 2021
Какви са техническите проблемите с колите на газ течна фаза, фабрично произведени от Хюндай Сон...
Какви са техническите проблемите с колите на газ течна фаза, фабрично произведени от Хюндай Сонат...