Искате ли да си купите сигурна и с гаранция употребявана кола на добра цена?

23 Декември 2023
Искате ли да си купите сигурна и с гаранция употребявана кола на добра цена?

Искате да си купите кола?
Най-вероятно искате тя да е технически изправна, да е с доказан произход, да знаете историята й и разбира се, ако е с гаранция ще е супер! Искате ли да има евтина поддръжка, гарантиран сервиз и осигурени части с прозрачни цени, които да са оригинални? А ако и харчи малко и то газ, която газова бутилка не е слагана някъде, а колата да е произведена още в завода с газова уредба? Да може да я видите и пипнете! Да може да я имате веднага без чакане или поръчка с неясна доставка! Да не се чудите как ще изглежда колата в действителност! Да може да я проверите в посочен от вас сервиз. Да може да направите веднага тест драйв на избрания от вас автомобил! Освен всичко това ще е хубаво да е достатъчно комфортна за пътуване извън града и да е маневрена за града, но ако има и повече екстри и хубав дизайн това е вашия автомобил! Звучи ли ви като изпълняване на всичките ви желания? 
Ако искате да намерите такава кола КарсБГ 11 ще ви предложи всичко това и то на добра цена с възможност за лизинг през наши банкови партньори или лизингови компании посочени от вас. 
Защото КАРС БГ 11 Предлага:
Над 150 реални коли на склад!
Гарантирано най-доброто съотношение цена - качество убедете се сами като посетите офиса ни!
Писмена Гаранция 1 или 2 години!
Осигурен сервиз и оригинални резервни части на склад www.koreacars.eu!
Възможност за застраховки и оглед на място!
При желание регистрация в КАТ!
Предоставяме оригиналните Корейски документи, в които пише предишен собственик, километри и първа регистрация на колата!
Автомобилите са директен внос от Корея и са гарантирано проверени по 150 пункта за техническото им състояние и са обслужени технически още в Корея!
Ставайки клиент на КарсБГ11 вие получавате специална грижа по всяко време за вашата уникална кола! Безупречна услуга специално за вас и за всичко което ви е необходимо за вашата кола!
 

Всички новини